Pozdrav z USA

Pozdravujem Vás, duchovný otec Oliver, z ďalekých Spojených štátov. Ako sa má naša farnosť? Dúfam, že rastie do neba ako to bolo, keď som odchádzala. Dnes som telefonovala s ockom: rozprával mi o futbale, že on veľa gólov chytá a vy ich veľa strieľate. A tiež, že na Valentína ste mali s birmovancami spoločný výlet tak ako minulý rok; tak to ide rýchlo, že už moji spolužiaci o chvíľu zložia skúšku kresťanskej dospelosti.
Ja sa tu mám skvele, mám už za sebou jeden semester náboženstva, tak dúfam, že nezaostávam za rovesníkmi v náboženských vedomostiach. Vraciam sa až po vašej birmovke, takže mi to ujde, ale dúfam, že všetko Vám vyjde ako má.
Pomaly som sa naučila modliť po anglicky; dúfam, že mi to pôjde v slovenčine, keď sa vrátim. Američania prijímajú Telo Kristovo do rúk a niekedy ho máčajú do vína – Krvi Kristovej. Je to trochu iné ako u nás. V nedeľu je to na svätej omši pestrejšie – máme tu zbor, v ktorom tiež hrám aj spievam.
Je tu nádherné prostredie, veľa zvierat, blízko aj veľké jazero, úžasní hosťujúci rodičia, usmievaví ľudia … Veľmi sa mi to tu páči …
Pozdravujem všetkých birmovancov nech sa im darí.
GOD BLESS YOU ALL!
Boh Vás žehnaj!

Bernadeta Pribulová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.