Predmanželská Náuka

Myslíme si, že to boli pekné a príjemné stretnutia, na ktorých sme sa dozvedeli aj niečo nové a zároveň sme si potvrdili už aj známe fakty, ktoré sú potrebné do manželského života.
Sme radi a vďační, že sa našli takí ľudia, ktorí sa nám na úkor svojho voľného času dokázali a chceli venovať.
Ďakujeme.
Terka a Dušan

Boli to veľmi príjemné stretnutia, je to škoda, že je ich málo. Naučila som sa toho veľa, mnohé veci som poznala vďaka mojim rodičom. Oproti nim mám výhodu, že som takéto niečo mohla absolvovať. Každá náuka mala niečo do seba.
Ďakujem.
Marianna Chovančáková

Podľa nášho názoru nám náuka dala veľa. Dozvedeli sme sa o niektorých veciach, ktoré nám doposiaľ neboli známe. Vieme, že sa v istých životných situáciách môžeme na vás obrátiť. Za náuku veľmi pekne ďakujeme. Predmanželská náuka je pre nás do budúcna prínosom.
Mária Konečná, Marek Gubčík

Sme veľmi radi, že sme mali možnosť zúčastniť sa na predmanželských náukách. Veľmi sa nám páčil otvorený, úprimný a odborný prístup našich animátoriek. Bolo z nich cítiť veľkú ochotu porozprávať nám a oboznámiť nás s vecami a skutočnosťami, ktoré sú v manželskom živote dôležité a samozrejmé.
Ďakujeme za ochotu.
Peter Galan, Lucia Smolková

Tieto náuky nám dali dosť veľa. Naučili sme sa lepšie si rozumieť, lepšie sa chápať a hlavne sa už tešíme na spoločný život. Uvedomujeme si, že to nebude život ako z rozprávky, ale budeme si ho budovať tak, aby bol krásny. Náuky by mal absolvovať každý jeden pár, lebo nie sú to náuky o strachu, čo nás budú skúšať, ale sú veľmi poučné. Určite si veľakrát spomenieme, čo a ako by sme mali žiť a ako by sme mali vychovávať svoje potomstvo.
Sme veľmi radi, že sme niečo také mohli absolvovať.
Miroslava, Jozef

Poďakovanie
Tieto slová chceme venovať ako poďakovanie našim animátorkám a nášmu duchovnému otcovi za ich ochotu a chcelosť, že si v dnešnej uponáhľanej dobe našiel čas niekto, komu záleží na mladých snúbencoch, kam smerovať ich život.
Ako je dobré, keď si kúpime nový televízor, mobil alebo inú vymoženosť tejto doby a máme pri nej návod na použitie, ktorý najprv preštudujeme, keď chceme, aby nám vec správne fungovala. Tak aj my sme vďaka snúbeneckej škole dostali takýto „návod na použitie“ pred vstupom do nášho spoločného života: ako je potrebné vedieť nechať si ružové okuliare na očiach a neskladať ich, aj keď prídu v spoločnom živote ťažké a kritické chvíle.
Chceli by sme navrhnúť, aby podobné stretnutia absolvovali aj rodičia snúbencov, aby si uvedomovali, aká dôležitá je aj ich pozícia pri budovaní šťastného manželstva svojich detí.
Takže ešte raz vám ďakujeme a vyprosujeme vám veľa Božích milostí, pomoc a dary Ducha Svätého do ďalšej práce.
Erika a Ľubomír

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.