Deň sv. Valentína – Svetový deň čistoty

Orlando – Už po štvrtý raz sa tento rok vyhlasuje deň sv. Valentína za Svetový deň čistoty. V USA i na celom svete sa tisíce študentov obracajú proti „kultúre Hollywoodu“ a rozhodujú sa pre život v sexuálnej čistote. Pomáhajú svojich rovesníkov informovať o hodnote sexuálnej čistoty. K blížiacemu sa 14. februáru mladí ľudia horlivo upozorňujú na tento sviatok čistoty. Rozdávajú letáky, majú na sebe tričká s nápismi „Deň čistoty“ a „LivePure“ (Ži čisto), organizujú podujatia v školách, kostoloch a vo farnostiach.

Kritizujú „hollywoodskú kultúru“ s jej slizkými televíznymi show, vulgárnymi vtipmi, nevkusnými reklamami a filmami. V škole, cez televíziu a internet je mládež často zaplavovaná posolstvami, že vášeň a vyskúšanie sexu sú normálne a zdravé, aby sa vzdala tradičných morálnych hodnôt a skoro objavovala sexualitu. Deň čistoty má zostriť vedomie o nebezpečenstvách častého striedania partnerov.

14. februára tisíce študentov protestovali proti súčasnej kultúre a oslávia Deň čistoty. Tento projekt organizuje organizácia „Liberty Counsel“, ktorá sa zasadzuje za náboženskú slobodu, posvätnosť ľudského života a tradičné hodnoty rodiny.

Podporíš ich aj ty? Aký život chceš viesť? Myslíš si, že príprava na manželstvo v čistote je staromódne? Chceš žiť čisto?

prevzaté TK KBS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.