Stalo sa


– 2. 2. – na Hromnice – Obetovanie Pána – sme si obnovili túžbu byť svetlom pre svojich najbližších a niesť svoju sviecu v ústrety Pánovi, keď príde vo svojej sláve,

– 7. 2. – sv. omšou v kostole sv. Ondreja začali rekolekcie Sabinovského dekanátu, na ktorých bol prítomný náš arcibiskup Alojz Tkáč a kňazi Sabinovského dekanátu. Rekolekcie sú pracovným stretnutím kňazov, na ktorých sa rozoberá aktuálna téma, kňazi sa delia o svoje skúsenosti, navzájom sa povzbudzujú a posilňujú vzájomné spoločenstvo medzi sebou, biskupom a spoločne kráčajú v úsilí nasledovať dokonalosť Dobrého Pastiera, Ježiša Krista,

– 11. 2. – už trikrát sme sa zúčastnili na valentínskej púti s birmovancami v Krížovanoch. V programe, ktorí pripravili členovia Koinonie Ján Krstiteľ zo Zlatej Idky, vystúpili mladí ľudia s vlastným životným svedectvom. Hodinové pásmo bolo doplnené piesňami a videoprojekciou z ich aktivít medzi mladými. Stretnutie sa zavŕšilo sv. omšou, ktorú slúžil rodák zo Širokého, Milan Bednárik, pôsobiaci v Zlatej Idke. Mladí nakoniec putovali ku kaplnke sv. Valentína, kde seba, svoju krásu a čistotu vložili do Božích rúk. Nechýbalo samozrejme pohostenie, ktoré nám pripravili veriaci z Krížovan. Vďaka! Sv. Valentín, oroduj za nás!

– 21. 2. – Popolcovou stredou – začiatok pôstneho obdobia – rozhodli sme sa vydať na cestu pokánia úprimnou modlitbou, pôstom a konaním dobročinných skutkov lásky.

redakcia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.