Naše Spektrum


Vsiedmom čísle nášho farského časopisu, ma vážení čitatelia, zaujal článok od Aničky Blizmanovej, ktorá zhodnotila prácu redakčnej rady za desať rokov jeho vychádzania. Verte alebo nie, že som ho najmenej desaťkrát prečítal. Veľmi sa mi zapáčila veta, kde zdôrazňuje, že tento časopis sa má zaujímať o prácu a dianie v našej farnosti, ako je to napísané pod jeho hlavným názvom Spektrum. Píšme o nás, o dianí okolo nás, veď námetov je veľa a tak ako sama píše, uľahčíme prácu realizačnému tímu.


Nuž ale vráťme sa k hlavnej myšlienke tohto môjho článku. Milá Anička, predstavila si nám celý tím ľudí, ktorí sa na výrobe tohto časopisu podieľajú. Je to veľmi chvályhodné. Ale ver alebo nie, my, ktorí máme na svojich pleciach viac ako šesť krížikov, týchto ľudí nepoznáme. Vieme len to, že by to mali byť naši rodáci. Preto navrhujem, keď oslavujeme 10. výročie tohto časopisu, či by nebolo vhodné, aby sme vás celý tím videli keď nie na titulnej stránke, tak aspoň vo vnútri časopisu. Čo ty na to, Martin st.? A tak by sme vedeli, kto a ako sa na tom podieľa. Je naozaj chyba dopisovateľov, že sa o dianie okolo nás málo zaujímame. Ja pevne verím, že v budúcnosti sa to zlepší.


Iba v krátkosti som sa zmienil o kvalite, ktorú tomuto časopisu dávate. Preto dovoľte, aby som vám v mene svojom ako aj ostatných čitateľov poprial veľa zdravia a trpezlivosti pri „lúštení“ našich príspevkov, ktoré vám posielame.

Imrich Jenča, Víťaz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.