Spektrum vychádza 10 rokov



Náš duchovný otec Oliver nám na sv. omši oznámil, že 14. novembra 2008 sa stretnú dopisovatelia nášho farského časopisu pri príležitosti 10 rokov jeho vydávania. Stretnutie prebehlo vo veľmi srdečnej atmosfere. Hodnotila sa naša redakčná práca a samozrejme, že sa aj želalo. Okrem týchto osobných želaní sme do redakcie a na web dostali taktiež veľa blahoželaní, preto niektoré z nich si dovoľujeme zverejniť:

Úprimne ďakujem za pozvanie na 10 výročie Spektra. Teším sa s Vami a gratulujem k ďalšiemu napredovaniu.

Žiaľ, osobne sa zúčastniť nemôžem, ale srdečne pozdravujem všetkých. Boh Vás žehnaj!
ThLic. Juraj Riško


Dobrý deň, v prílohe Vám posielam príspevok do vášho časopisu. Želám Vám veľa zdravia a aby sa časopis Spektrum tešil aspoň takej veľkej obľube, akú ma doteraz.

Ing. Janka Iskrová, Ovčie


Napokon, veľmi pekne ďakujem za pozvanie na oslavu 10. výročia časopisu. Ani sa mi nechce veriť, že od založenia už ubehlo desať rokov. Je to obdivuhodný vek a desiatka svedčí o tom, že je to ozajstné Božie dielo.


Rada by som sa v mene rodinky Kolářovej pripojila k blahoželaniam. Celému tímu Spektra prajem veľa šťastia, zdravia, lásky, Božieho požehnania, pracovnej pohody a tvorivých síl, aby v jednote s Duchom Svätým

– pretvárali srdcia,
– osviežovali dušu,
– povzbudzovali k láske,
– viedli k životu v Kristovi,
– a mali vždy čo povedať všetkým generáciám nielen vo farnosti Víťaz, ale všetkým tým, ktorým sa časopis dostane do ruky (alebo im udrie do očí na webe).


„MESTO ŠŤASTIA
na svete nejestvuje.
Odkedy sa v Betleheme narodil
a medzi nami prebýval
Ježiš Kristus, Boží Syn,
každý človek môže prijať
Božie pozvanie
k novému životu
a večnému šťastiu
a môže ho
s Božou pomocou aj dosiahnúť.
A tak každé mesto,
dedina, či samota,
kde žiješ v tejto nádeji,
môže byť pre teba
MIESTOM ŠŤASTIA.
Mgr. Stanka Kolářová


Z domu som sa dozvedela, že v piatok sa chystá oslava 10. výročia založenia časopisu Spektrum. Keďže som mimo Slovenska, nemôžem sa zúčastniť tejto milej spomienky. Prajem celej redakcii časopisu naďalej veľa svetla Ducha Svätého, aby Vás pri vytváraní časopisu viedol a tak aby sa časopis dotkol sŕdc tých, ktorí to potrebujú. Pozdravujem všetkých, s ktorými som spolupracovala.

S úctou Eva Balogová


Je pre mňa veľkým povzbudením, že vo Vašej farnosti máte takú skvelú internetovú stránku a podobne i časopis, ktorý vydávate. Myslím, že ste pre mnohé naše farnosti povzbudením. Mňa veľmi povzbudila návšteva Vašej farnosti 19.10., keď sme mali možnosť stretnúť sa so živým spoločenstvom veriacich pri slávení Eucharistie. Nech Boh požehnáva všetky aktivity tam u Vás.

František Barna, bohoslovec

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.