Ahoj deti!


Pomaly sa končí február. Ako to rýchlo zbehlo. Jarné prázdniny klopú na dvere a my si budeme môcť užívať celý týždeň voľna.

14. februára sme mali sviatok sv. Valentína. Deň všetkých zaľúbených. Dostali ste nejakú Valentínku? Priznajte sa! 🙂

Či ste už dostali alebo nie, nebudem vyzvedať. A aby ste nepovedali, tak aj ja mám jednu pre vás. Zaľúbené motýliky si môžete vymaľovať.

Sviatok sv. Valentína nie je výlučne len pre zamilovaných. V tento deň (a nielen počas neho) môžete dokázať aj napríklad rodičom, že ich ľúbite. Celkom postačí sladký bozk na mamkino líce alebo sladkosť pre maškrtného ocka.

Želám Vám krásne jarné prázdniny, plné oddychu a zábavy 🙂

P.S. Pre veľký úspech z minulého čísla prikladám ďalšiu osemsmerovku 🙂

Sedia na streche dve dievčatá. Jedno zlé a jedno dobré a pľujú na ľudí na ulici. Dobré dievča trafilo štyrikrát, zlé iba dvakrát. Čo z toho vyplýva?
(TAJNIČKA – 28 písmen)

autor: Pavol Surovec

BARANY, BODLIAK, BOSORKA, BRATIA, BUBON, BYDLISKO, CENINA, ČELENKA, ČLOVEK, ČREPINA, DEDIČSTVO, DELIKT, DIVÁCI, DOBROPIS, DOCENT, DOLOMIT, DOMINO, DORAST, ESTETIKA, HERCI, HNITIE, HONORÁR, HRABLE, INDIKÁTOR, INFORMÁCIE, INOTAJ, JAHODA, KABELKA, KAKAO, KANCELÁRIA, KASKADÉR, KLASIK, KLOKAN, KOLÓNIA, KONANIE, KORELA, KOTLÍK, KRASLICA, LAKOTA, LAVIČKA, LEPENKA, MAČKA, MATEMATIKA, MILODAR, MISKA, MLÁKA, NÁNOSY, NÁVOD, NETOPIER, NEVERA, OBRAD, ODMERKY, OMASTA, OPERETA, OVOCIE, PETARDA, PLAKETA, PODNIKANIE, POHREB, POLIENKO, POŠTÁR, POTRAVA, POVERA, POVESTI, PRÁVNIK, PREMIÉR, PROTEST, PYTLIACI, RATRAK, RENOVÁCIA, REŤAZE, RIADOK, RIAVA, RITUÁL, SADENICA, SLANINA, SOLIVAR, SPOKOJNOSŤ, STANICA, STATOK, STRAVOVANIE, ŤAŽISKO, TOLERANCIA, TRÁVNICE, VIANOČKA, VODOMER, VRETENICA, VSUVKA, ZBROJNICA, ZELER, ŽALOBA.

stránku pripravila: Lenka Novotná, Víťaz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.