Ahoj deti!


Máj je jeden z najkrajších mesiacov v roku. A viete prečo? No jednoducho preto, lebo je prevoňaný kvietkami, prežiarený jarným slniečkom a dovolí nám konečne sa bicyklovať, hrať vonku futbal a vynahradiť si tak upršané aprílové dni.

Viete, ktorý deň je jedným z najvýznamnejších dní v máji? Okrem 1. mája, kedy sme v našej farnosti mali odpustovú slávnosť sv. Jozefa, robotníka, a okrem štátnych sviatkov, je to Deň matiek.

V tento deň (a nielen počas neho) by sme mali prejaviť úctu a lásku našim mamkám. Nemusí to byť ani obzvlášť drahým darčekom. Postačí maličkosť. No podstatné je to, aby sme ju darovali s láskou.

A nezabudnime pri tom na objatie a bozk na líčko 🙂

Pre inšpiráciu tu mám pre vás jednu básničku:

Čože ti dať na pamiatku, mamka naša, k tvojmu sviatku? Nazbieral som lesné kvety, zostavil som pekné vety. To, čo vety nepovedia, lesné kvety dopovedia.
A keďže je máj aj posledným jarným mesiacom a vonku už stretávame včielky, túto si môžete vymaľovať 🙂

P.S.: A mami, aby som nezabudla: Mamička moja, bez zbytočných fráz a skratiek, prajem Ti všetko najlepšie ku Dňu matiek.:)

stránku pripravila: Lenka Novotná

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.