Ohlášky september a október 2013


– sobáš 14. septembra vo Víťaze o 16:00
Martin Čech, syn rodičov Vladimíra a Aleny rod. Šuchmanovej, narodený v Prešove, bývajúci vo Víťaze a Dominika Jenčová, dcéra rodičov Jozefa a Evy rod. Križovenskej, narodená v Krompachoch, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 21. septembra v Širokom
Marek Haľko, syn rodičov + Jozefa a + Františky rod. Pribulovej, narodený v Prešove, bývajúci v Ovčí a Monika Jurčišinová, dcéra rodičov Filipa a Márie rod. Šimoňákovej, narodená v Prešove, bývajúca v Širokom.

– sobáš 21. septembra vo Víťaze o 15:00
Lukáš Baran, syn rodičov Ondreja a Márie rod. Bednárovej, narodený v Prešove, bývajúci v Kendiciach a Juliána Jenčová, dcéra rodičov Mateja a Heleny rod. Konečnej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 5. októbra v Ovčí o 15:00
Matúš Deržák, syn rodičov Jozefa a Janky rod. Hrubej, narodený v Prešove, bývajúci v Prešove a Katarína Kráľová, dcéra rodičov Ignáca a Emílie rod. Ďuranovej, narodená v Prešove, bývajúca v Ovčí.

– sobáš 5. októbra v Ovčí o 16:30
Maroš Stupinský, syn rodičov Pavla a Kristíny rod. Balogovej, narodený v Prešove, bývajúci v Prešove a Iveta Uličná, dcéra rodičov Stanislava a Anny rod. Jenčovej-Bednárikovej, narodená v Krompachoch, bývajúca v Ovčí.

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.