Detský letný tábor 2023

Milí rodičia a milé naše deti.

Keďže sa už vonku oteplieva a leto sa nezadržateľne blíži, asi už tušíte, s čím sa Vám chceme prihovoriť. Aj tento rok, sme si pre Vás pripravili Detský letný tábor 2023, s názvom PÚTNICKÉ DOBRODRUŽSTVO, počas ktorého budeme spoznávať pútnické miesta na Slovensku aj vo svete, ku ktorým sa každoročne schádzajú tisíce pútnikov. Tento rok to ale bude trochu inak. Tábor bude prespávací a dokonca budú 2 turnusy:

  • 1. turnus, tzv. VEĽKÝ tábor
    • bude od 7.8. – 10.8.2023 v obci Štôla, pre 2. stupeň (tí ktorí v septembri nastupujú do 5. ročníka) do 15 rokov a cena na jedno dieťa je 110 eur
  • 2. turnus, tzv. MALÝ tábor
    • bude od 14.8 – 17.8.2023 vo Víťaze, od 5 rokov po 4. ročník, prvé 3 dni budú s prespávaním v sále obecného úradu, 4. deň pôjdeme na výlet, ktorého miesto je prekvapenie. Cena na jedno dieťa je 50 eur.

Prihlasovať sa môžete od 21.5.2023.

Prihlášky nájdete vzadu v kostole, alebo tu:

Vypísané prihlášky, aj s peniazmi odovzdajte do 9.7.2023 (nedeľa) v sakristii kostola, alebo kontaktným osobám tábora (viď. plagát/prihláška).

Po tomto termíne sa nebude možné z organizačných dôvodov prihlásiť. Zároveň upozorňujeme, že oba turnusy sú kapacitne obmedzené!

Už teraz sa na Vás tešia animátori.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.