Stalo sa

– 26. februára sa uskutočnil Zimný farský deň v Levočskej doline. Vyše 50 lyžiarov a sánkarov strávilo krásny oddychový deň uprostred prírody na zasneženom kopci. Vďaka, Bože, za krásny deň.
– 4. marca sme sa rozlúčili a na poslednej ceste odprevadili kňaza, vdp. Viktora Gregu, rodáka z Víťaza. Sv. omšu a pohrebné obrady vysluhoval Mons. Bernard Bober za prítomnosti 34 kňazov. Odpočinutie večné daj mu, Pane a večné svetlo nech mu svieti, nech odpočíva v pokoji.
– 8. marca so svojimi vlastnoručne urobenými krížmi, na ktorých boli známe a neznáme tváre ľudí, kráčali deti krížovou cestou za Pánom Ježišom.
– 11. marca sa birmovanci aktívne zúčastnili na krížovej ceste, pri ktorej rozjímali o utrpení, smrti a nádeji zmŕtvychvstania Pána Ježiša.
– 19. marca sme posvätili sochu sv. Jozefa, ženícha Panny Márie v Ovčí.
– 25. marca na Veľký piatok sa uskutočnila krížová cesta od kostola sv. Ondreja na obecný cintorín. Bola venovaná nenarodeným deťom, keďže tento deň je dňom modlitieb za nenarodené deti.
– 25. marca sme začali novénu k Božiemu milosrdenstvu, ktorá sa završí posvätením obrazu Božieho milosrdenstva.
– 2. apríla sa naši birmovanci zúčastnili na Arcidiecéznom stretnutí mládeže v Košiciach na Terase, na ktorom sa slávnostne otvoril proces blahorečenia Anky Kolesárovej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.