Veľkonočný pozdrav z Almaty

O pár minút odchádzam do kostola, kde začne posledná príprava na slávnostnú liturgiu vzkriesenia nášho Pána Ježiša Krista! Keďže príprava na tento okamžik mala svoj čas – 40 dní, v ktorých Pán konal v mojom živote a tiež v živote každého z nás, tak ako sme sa dali do Jeho rúk, nechali sa Ním premieňať, taká je radosť, ktorá nás očakáva práve dnes večer a v nasledujúcich dňoch. Každý z nás má už osobnú skúsenosť zo zmien, hlavne, keď sa nás týkajú osobne a ak to nie je “povýšenie”, často sprevádzané bolesťou, utrpením, smútkom …, ale je to cesta kríža a na konci tejto cesty ja ON, náš Pán Ježiš Kristus a náš Milujúci Otec.

Prosím za seba a tiež za každého z Vás, nech toto “naše premenenie” dokážeme spojiť s Pánom práve dnes v Svätú noc Prechodu! Nech sa dokážeme s našimi 25 katechumenmi ponoriť v dnešnej noci do vody, ktorá nás očistí, ohňom prepáli a zaleje Láskou, ktorá má meno Ježiš. Mám Vás rada a prosím Vás o modlitbu za mňa, za naše sestry tu v Almate a za našich veriacich, posledných pár hodín katechumenov. Naši katechumeni sú zo 7 národností, vo veku od 16 do 65 rokov a Pán, nepozerajúc na tieto rozdiely, všetkým hovorí: „Ty si môj milovaný, v Tebe mám svoje zaľúbenie!”

Ste v mojom srdci a všetkých Vás zvlášť v dnešnú noc odovzdávam do rúk Pána! Kristus vstal z mŕtvych, aleluja! V láske

sestra Alma z Almaty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.