Štúdio rádia Lumen v Bratislave


8. jún bol pre nás radostným dňom. Nielen preto, že môj prvorodený vnuk mal 19 rokov, ale aj preto, že sa v Bratislave otvorilo nové štúdio rádia Lumen. A to, čo najviac spôsobilo túto radosť bolo, že štúdio nesie meno Jozefa Murgaša, nášho vynálezcu bezdrôtovej telegrafie.

Slávnosť posviacky štúdia začala sv. omšou v kostole sv. Františka z Assisi v Karlovej Vsi, ktorú celebroval bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský za prítomnosti ďalších dvanástich kňazov. Moderátorom bol riaditeľ rádia Lumen Juraj Spuchľák.

Štúdio rádia Lumen je umiestnené v Gymnáziu sv. Františka. Po jeho vysviacke bol prvý príhovor do éteru, ktorý pozdravili aj poslucháči rádia Lumen.

Želáme novému štúdiu, aby prinášalo správy pre poslucháčov, ktoré obohatia dušu človeka. Ale aj poslucháčov, ktorí budú spätnou väzbou posúvať dopredu redaktorov a tak v spoločnosti Slovenska vytvárať pokojné prostredie, ktoré tak veľmi chýba v tomto svete. Boh žehnaj všetkým, ktorí sa o toto dielo zaslúžili.

Anna a Joseph Biros, Bratislava

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.