Ahoj deti!

A máme to tu! Posledný mesiac školského roka! Cítite vo vzduchu tú vôňu prázdnin? Ach jaj, už sa nemôžem dočkať.

Ale jún to nie je len čakanie na prázdniny, ale aj opravovanie škaredých známok, ktoré nám trochu pošpinili čisté, jednotkami popísané stránky žiackych knižiek. Tak uzavrieme dohodu, dobre? 🙂 Budeme si všetci navzájom držať prsty, aby sme 30. júna dostali len tie najkrajšie vysvedčenia.

A čo nás čaká v júni? 5. júna niektorí z Vás po prvýkrát prijmú do svojho srdiečka Pána Ježiša. Bude to určite nezabudnuteľný a krásny deň.
No je ešte jeden deň, o pár dní pred týmto výnimočným dňom. Je to 1. jún. A vy určite viete prečo. Všetky deti na svete majú v tento deň sviatok. Bez ohľadu na vek či národnosť.

Chcem preto aspoň touto cestou popriať všetkým deťom všetko najlepšie k ich sviatku, veľa zdravia, šťastného úsmevu, úspechov v škole a menej trucovania 🙂
A ako darček som si pre Vás pripravila po dlhšej pauze osemsmerovku na spríjemnenie posledných školských dní.

Máme jún a vonku nám to zaváňa kvetmi a vôňou leta. Ale niečo nám naše ovzdušie predsa len narúša. Čo je to? Riešenie nájdete v osemsmerovke 🙂

stránku pripravila: Lenka Novotná

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.