Ahoj deti!


Už ste sa udomácnili v školských laviciach? Ja myslím, že áno, veď mesiac školy už máme za sebou. Ani sa mi to nechce veriť, veď len nedávno som vám želala šťastný štart do nového školského roka 🙂 A vy už asi máte aj prvé známky. Tak dúfam, že sú len tie najlepšie a že sa v škole cítite fajn.

Október je mesiacom ruženca, mesiacom úcty k starším, ale aj mesiacom veľmi významným pre našu farnosť, pretože slávime 50.výročie posviacky kostola sv. Jozefa, robotníka.

Keď boli niektorí z vás na Detskom letnom tábore, tak mi určite dajú za pravdu, že najväčším adrenalínovým zážitkom bol určite výstup na vežu nášho kostola. Až v tej výške sme si totiž uvedomili, aký obrovský je náš kostol a koľko práce a námahy to určite stálo ľudí, ktorí sa na jeho stavbe podieľali.

Želám Vám krásny október, vychutnajte si posledné slnečné dni a hlavne, nezabudnite ani na svojich starých rodičov a aspoň počas tohto mesiaca im venujte o trošku viac pozornosti 🙂



Príď Duchu Svätý

V tomto prepodobnom čase,
v čase slávnom
pre slávny DEŇ,
ktorý očakávame.

Deň ztuženia,
odvahy deň,
jasu umu,
sily ohňa…
Deň ten
päťdesiaty
od vzkriesenia …

Zdravím Vás
a dary Jeho prosím …
Spolu s ním (POH),
lebo on vie
čo videl …

Lebo je tma a …
Lebo je tma!!!

Príď Duchu Svätý!!!

Paľo Ondrík, farár z Kluknavy

stránku pripravila: Lenka Novotná, Víťaz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.