G.O.D.´S


V nedeľu 12. februára 2012 sa pre birmovancov našej farnosti konala púť k sv. Valentínovi do Krížovan. Pred odpustovou sv. omšou bol pre birmovancov pripravený duchovný kultúrny program, v ktorom sa predstavil zbor G.O.D.´S. Sú to mladí ľudia spievajúci americký gospel. Americký gospel je emotívna a pôsobivá duchovná hudba, ktorá vychádza z tradície a kultúry amerických černochov.

Názov zboru G.O.D.´S znamená v preklade BOŽÍ (Boží ľud)… Zbor pôsobí pri ZUŠ sv. Mikuláša v Prešove. Toto spievajúce spoločenstvo mladých študentov existuje už 5 rokov. Teraz v ňom spieva sedem dievčat a dvaja chlapci.

Toto povedali o sebe: „To, že spievame, nenapĺňa len nás, ale snažíme sa, aby napĺňal aj ľudí, ktorí nás počúvajú. Prostredníctvom tejto hudby sa snažíme o evanjelizáciu a šírenie Božej lásky medzi nás všetkých. Sme vám a Bohu veľmi vďační, že sme mohli pre Vás a nášho Pána spievať vo vašom nádhernom kostole Božského Srdca Ježišovho.

Ďakujeme!“

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.