Modlitbový zápas za kňazov

Dňa 11. 11. 2018 nás navštívila p. Uchalová z Inštitútu Nepoškvrneného srdca Panny Márie z Košíc.

Pozývala nás k modlitbe za kňazov. Tlmočila výzvu Panny Márie z Fatimy, ktorá nás prosí o modlitby za kňazov, lebo len za pomoci verných kňazov uskutoční víťazstvo svojho Nepoškvrneného srdca. Panna Mária prosí modliť sa za kňazov s láskou a úctou, lebo iba skrze kňazov môžeme byť posväcovaní a len cez kňazov môže Boh byť prítomný medzi nami. Keď nebudeme mať kňazov, kto nám bude slúžiť sväté omše? Kto nám udelí rozhrešenie pri sv. spovedi? Kto nám bude vysluhovať ostatné sviatosti? Pozývala k modlitbe chorých, nešťastných, aby obetovali svoje utrpenie P. Márii za kňazov. Pozýva zvlášť mladých, ktorí vstupujú do života, rodičov, otcov a matky, ktorí budujú tento svet pre svoje deti. Inštitút Nepoškvrneného Srdca P.Márie v Košiciach organizuje modlitbový zápas za kňazov a víťazstvo Nepoškvrneného Srdca P. Márie.

Čo je modlitbový zápas …..

 Skupina 7 členov obetuje svoje modlitby jeden deň v týždni za konkrétneho kňaza. Odporúča sa sv. omša, ruženec, čítanie Sv. písma, obetovať v tento deň všetky radosti aj bolesti na tento úmysel. Predsavzatie neviaže pod ťarchou hriechu, môže sa kedykoľvek ukončiť, treba len oznámiť kontaktnej osobe, aby sa zabezpečila náhrada. V našich kostoloch máme menný zoznam kňazov, za ktorých sa môžeme modliť.

Kontakt pre Víťaz: Čechová Žofia tel.0911 173 973

Kontakt pre Ovčie: Balogová Margita051/791 77 47

Inštitút NSPM p. Uchalová tel. 055/633 49 24, mail: marta@maria.sk

Žofia Čechová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.