O jedného Víťazanca viac alebo čo dokáže SPEKTRUM

20. júna 2004 sa moja rodina rozrástla o jedného člena (nie, nejde o prirodzený prírastok do rodiny, to až doma …). Moja neter Evka Galdunová dostala možnosť pobytu v USA v rámci vysokoškolského programu „Pracuj a poznávaj“ s možnosťou tu počas letných prázdnin aj pracovať.

Je to radosť mať pri sebe niekoho blízkeho po veľmi dlhej dobe. Doniesla nám so sebou aj kus Víťaza vo forme našich časopisov „Spektrum“. Neviete si to ani predstaviť, ako hltavo ich s manželkou čítame a „trháme“ si ich z rúk. Tak po dvoch hodinách čítania moja manželka Eva prehlásila so slzami v očiach: „No,čo my tu robíme, zbaľme „švestky“ a poďme už domov!“ Sme prekvapení, aké nádherné aktivity sú organizované v rámci našej farnosti. Jednotlivé príspevky sú na vysokej úrovni, nehovoriac o ich poučnosti. Mňa osobne veľmi príjemne potešilo, že ma niektorý z redaktorov zaradil medzi „stálych dopisovateľov“. Ďakujem za vysoké vyznamenanie. To ma aj zaväzuje. Priebežne, ak redakcia to uzná za vhodné, napíšem nejaké zaujímavosti z tunajšieho života veriacich a ich aktivít. V mnohých prípadoch sú veľmi inšpirujúce.

Všetkých Vás srdečne pozdravuje, praje veľa zdravia a Božieho požehnania Ondrej Foriš

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.