Nekrológ


Joseph M. Biros (84), bývajúci na 228 Ridge Ave. v Middletown nás v pokoji a náhle predišiel do večnosti v utorok 29. marca 2011.

Joe sa narodil 13. októbra 1926 v Wilkes-Barre, PA ako šieste dieťa zosnulého Stephen Biros a Elizabeth, rodenej Cicon.

Pracoval ako programátor v New Cumberland Army Depot. Patril do katolíckej farnosti Sedembolestnej Panny Márie, rímskokatolíckej cirkvi. Bol členom vojenských veteránov American Legion Post #594 so sídlom v Middletown. Bol členom Slovenského katolíckeho spolku Jednota a slovenského katolíckeho spolku Sokol v Passaic, NJ. Tento spolok bol prvým katolíckym spoločenstvom za nezávislosť, spadajúci pod Slovenský zväz v USA a Kanade so sídlom v Ohio a Národnej slovenskej spoločnosti pre USA v Cannonsburg.
Joe rád hral golf, chodil na prechádzky a veľmi rád spieval a tancoval.

Do večnosti ho predišli:
Jeho prvá manželka Dorothy Cusick Biros, syn Joseph T. Biros, zať Stephen W. Moore, bratia Stephen Biros, John Biros, Matthew Biros, Bernard Biros a sestry Sophie Biros a Anna Yatko.

Pozostalí – manželka Anna Dubisova Biros, dcéra Susan C. Moore, byvajúca v Camp Hill, brat Cyril s manželkou Margie Biros z Willingboro, NJ.

Zádušna sv. omša spojená s kresťanským pohrebom sa slávila v utorok 5. apríla 2011 o 11:00 v kostole pri 280 N. Race St, Middletown. Sv. omši predsedal rev. Louis P. Ogden. Telesné pozostatky boli uložené na cintoríne v Middletown.

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.