Koncert – Piotr Rubik


Po mimoriadne úspešných koncertoch Piotra Rubika na Slovensku: „Tu es Petrus“ a „Santo Subito“, ktoré navštívilo viac ako 20 000 divákov, prichádza Rubik do Košíc predstaviť svoje najnovšie dielo „Opisanie świata“, ktoré je novým projektom o láske, je rozprávaním o svete bez fyzického cestovania okolo Zeme. Skladateľ Piotr Rubik a autor sa pokúsili podeliť, v rovnakom význame ako Marco Polo, s „výpravou do hĺbky seba“.

Koncert sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Piotr Rubik sa predstaví nielen ako dirigent, ale aj ako vokalista a pianista. Účasť skvelých vokalistov – Zofia Nowakowska, Marta Moszczyńska, Ewa Prus, Michał Gasz, Grzegorz Wilk – ktorí s Rubikom spolupracovali aj na predchádzajúcich projektoch, nesklame náročného diváka. Skladateľ dúfa, že tí, ktorí poznajú a obľubujú jeho tvorbu budú milo prekvapení novými kombináciami zvukov. K orchestru, zboru a klavíru sa pripojí elektrická gitara, akustická gitara, basgitara a perkusie.

Piotr RUBIK „Opisanie świata“ 23.11. 2012 Steel Aréna Košice, 19:00 hod.
Vstupenky: www.ticketportal.sk v prípade hromadných objednávok nás kontaktujte telefonický.

Peter Ďuriš
Agentúra AMADEUS, s.r.o.

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.