Poďakovanie


Prvú januárovú nedeľu poobede sa členovia ružencového bratstva (RB) ako aj ostatní veriaci stretli na modlitbe posvätného ruženca a výmene ružencových tajomstiev. Po pobožnosti sme ostali s našim duchovným otcom Marekom v kostole a pani Helenka Iskrová, ktorá sa dlhé roky predmodlievala pred sv. omšou sv. ruženec, odovzdala túto službu z dôvodu vysokého veku. Okrem toho, že náš duchovný otec Marek sa už obidvom – pani Helene Iskrovej a pani Helene Čechovej – srdečne poďakoval, aj my členovia RB ako aj ostatní veriaci sa chceme prostredníctvom nášho farského časopisu Spektrum poďakovať.

Milé panie Helena Iskrová a Helena Čechová,

z úprimného srdca Vám vyslovujeme slová vďaky za službu v kostole – modlitby sv. ruženca, piesne, deviatniky, modlitby za našich zomrelých, ktorých ste s veľkou láskou a úprimnou sústrasťou vyprevádzali na poslednej ceste s ružencom v ruke, o ktorom vravíme, že je putom lásky, ktorý nás spája s Bohom a posilou v hodine smrti.
Obidve Helenky, nech Vás dobrotivý Pán Boh za túto službu odmení svojim otcovským požehnaním, Panna Mária nech Vás ochraňuje a zahŕňa potrebnými milosťami. Ešte raz Vám Pán Boh zaplať!

Veríme, že aj naďalej sa radi budeme s láskou modliť sv. ruženec, ktorý v dnešných nepokojných časoch nám dáva silu niesť naše každodenné kríže.

Emília Uličná, horliteľka RB, Víťaz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.