Stalo sa

– v sobotu (15. 10.) skupina 30-tich členov Ružencového bratstva z Víťaza mala menšiu duchovnú obnovu v Košiciach. Začali sme ju na cintoríne Rozália, kde sme zapálili sviece a pomodlili sa za dona Jozefa Kočíka, ktorého piate výročie tragickej smrti sme si pripomenuli. V dominikánskom kostole sme sa zúčastnili na sv. omši, po ktorej boli vešpery a následne modlitba posvätného ruženca v éteri rádia Lumen. Ďakujeme Ružencovej Panne Márii za orodovanie a za silu, ktorá pramení pri modlení sa jednoduchej modlitby Zdravas.
– 21.- 22. 10. traja birmovanci sa odvážili vstúpiť na územie Anky Kolesárovej vo Vysokej nad Uhom. Konala sa tam už XXVII. Púť mladých s mottom: Čistota ako požehnanie. Prežili sme tam pár pokojných hodín s 500 mladými, ktorí cítia radosť z viery a svojej čistoty.
– 29. 10. nás navštívili rehoľné sestry z Misijnej kongregácie služobnice Ducha Svätého Pavla a Filipa. Sestra Filipa nás oboznámila so svojou misijnou činnosťou v ďalekej Južnej Kórei.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.