Ahoj deti!

Ak sa ti dnes nechce von,
práve na to čaká on.
Macko Pu je priateľ tvoj,
zábavy a smiechu zdroj.
Priateľstvo si veľmi stráži,
aj dobro a česť si váži.


Začiatok babieho leta nás teda poriadne prekvapil. Vietor bol síce dosť silný na púšťanie šarkanov, ale sotva sa niekomu chcelo vyjsť von, keďže bol taký studený, že nás prefúkal až do kosti. Nastal čas na rôzne aktivity vykonávané v teple domova. A u nás na 100% vyhrali rozprávky Macka Pu (Winnie the Pooh). Viete, že autorom tejto slávnej postavičky je britský spisovateľ Alan Alexander Milne? Prvá kniha o dobrodružstvách Macka Pu vyšla 14. októbra 1926.

Veselé príhody s prasiatkom, oslíkom, králikom a ostatnými priateľmi zo Stoakrového lesa nás vedia rozosmiať tak, že nás bolia brušká. A samozrejme, dokážeme ich pozerať od rána do večera. Aby nás však neboleli očká, chrbátiky a aby sa nám mamky nevyhrážali závislosťou, pripravila som si pre vás nejaké úlohy. Ako inak by som mohla, ak nie s témou Macka Pu.

Úloha 1:
O čom snívajú Macko Pu a prasiatko?

Úloha 2: Pospájaj číslice od 1 do 42 a vymaľuj obrázok.

Milé deti!
Redakcia Spektra vyhlasuje súťaž: Najkrajší obrázok z mojej farnosti.
Čo je preto potrebné urobiť? Nič ťažké. Veľa z vás už vlastní počítač, preto nakreslite vo svojom počítači (môže byť i u kamaráta, alebo v škole) nejaký pekný digitálny obrázok s horeuvedenou tématikou a pošlite ho emailom do našej redakcie, najneskôr do 31. októbra 2008. Emailovú adresu nájdete v tiráži, na začiatku časopisu.

Tri najlepšie obrázky budú odmenené!

Tešíme sa na spoluprácu!

stranu pripravila: Mgr. S. Kolářová, Víťaz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.