Ohlášky júl a august 2013


– sobáš 6. júla vo Víťaze o 15:00 – Ján Čenščák syn rodičov Jozefa a Márie rod. Irhovej, narodený v Starej Ľubovni, bývajúci v Veľkej Lesnej a Beáta Galdunová dcéra rodičov Jozefa a Márie rod. Baranovej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 13. júla vo Víťaze o 15:00 – Marek Kovaľ syn rodičov Jozefa a Márie rod. Stašíkovej, narodený v Prešove, bývajúci vo Víťaze a Jana Uličná dcéra rodičov +Jána a Daniely rod. Bednarikovej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 13. júla vo Víťaze o 16:30 – Marek Pella syn rodičov Václava a Marty rod. Magdovej, narodený v Krompachoch, bývajúci vo Víťaze a Slavomíra Galdunová dcéra rodičov Štefana a Boženy rod. Gajdošovej, narodená v Prešove, bývajúca v Sabinove.

– sobáš 20. júla vo Víťaze o 15:30 – Martin Kráľ syn rodičov Jaroslava a Márie rod. Uličnej, narodený v Prešove, bývajúci v Ovčí a Simona Mária Čechová dcéra rodičov Mariána a Márie rod. Bednárovej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 27. júla vo Víťaze o 15:00 – Andrej Gruľ syn rodičov Jána a Anny rod. Biroščíkovej, narodený v Prešove, bývajúci v Chminianskej Novej Vsi a Lucia Stašiková dcéra rodičov Štefana a Heleny rod. Galdunovej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 31. augusta vo Víťaze o 15:30 – Martin Antol syn rodičov Imricha a Marty rod. Baranovej, narodený v Prešove, bývajúci v Širokom a Svetlana Mária Brodová dcéra rodičov +Rudolfa a Melánie rod. Mlynarčikovej, narodená v Prešove, bývajúca vo Víťaze.

– sobáš 7. septembra v Ovčí o 15:00 – František Pavlík syn rodičov Františka a Márie rod. Januvovej, narodený v Prešove, bývajúci vo Víťaze a Lucia Kráľová dcéra rodičov Petra a Márie rod. Tartaľovej, narodená v Prešove, bývajúca v Ovčí.

-re-

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.